Danmark

DNX451RVS
 • DNX451RVS
 • DNX451RVS
 • DNX451RVS

Yderligere Billeder

DNX451RVS

6.2” Recreational Vehicle Navigation System with Smartphone control & Built-in Bluetooth & DAB+ radio

 • Truck/camper navigation
 • Variabel farve belysning
 • Indbygget DAB+ tuner
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • Gratis kort opdatering
 • Dual telefon tilslutning
 • 2 Zone kontrol
 • Equalizer
 • Tilpasning tid
 • Digital Sound Processor (DSP)
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • Navigation indbygget
 • Virker med Apple CarPlay
 • Parkerings assistance / parkeringsfelt
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

6.2" Wide Resistive Touch Screen.
DAB+ tuner for digital radio modtagelse indbygget
Indbygget bluetooth (HFP & Audiostreaming)
Virker med CarPlay via USB
Indbygget Garmin Navigationssystem
Truck & Camper navigation featurs included
3 års gratis kortopdatering
DVD/SD/USB 2.0 x 2
Front og bakkamera indbygget + videooptager link
DSP-13 bånds EQ-DTA indbygget
AV-in/AV-out/HDMI-in

Specialiseret navigation til mobilhome: DNX451RVS med 15,7 cm touch screen monitor.

Således at førere af større autocampere, lastbiler og trailer trukket vogne kan nå deres destination pålideligt. Disse har ofte brug for yderligere oplysninger ud over de normale instruktioner konventionelle navigationssystemer - for eksempel for bro højde, vægt restriktioner, forbud, især smalle gader eller rastepladser med passende parkering og overnatningsmuligheder. Med DNX451RVS er der nu en Navitainer hvis hjerne kommer fra de førende specialister til vej navigation, Garmin navigationssystem indeholder specielt detaljeret nyttige oplysninger for førere af fritidskøretøjer og lastbiler. Man har nu adgang til beregning af ruten og alle relevante parametre og informationer, og man sparer irrelevante informationer ved farlige restriktioner eller lukninger af veje m.m. Designet specielt til mobilehomes og truck´s POI-database, kan suppleres med enkelte poster når man finder det nødvendigt.

Hertil kommer DNX451RVS talrige andre funktioner: For eksempel den indbyggede DAB + tuner sikrer en absolut støj og støjfri modtagelse af alle digitale radiostationer. For en individuel underholdningsprogram den integrerede cd og dvd-drev, og på hvilken lagring eksterne data forbinde med lyd- og videodata og kan endda uploade høj opløsning HiRes lyddata to bageste USB-porte, pleje.

Udvid underholdingen med CarPlay og anvend de mange funktioner. Endelig enhver kompatibel Android eller Apple smartphone, kan takket være "Kenwood fjernbetjening app" funktion for fjernbetjening til bilradioen - vise sig overordentlig nyttig i mobile homes, så der endda er mulighed for betjening direkte fra sengen.

 

 

Særlige træk ved den specielle navigationssoftware til campingvogne
 

Individuelle indstillinger
Begrænsninger og advarsler til drift i store køretøjer eller lastbiler kan tændes og slukkes eller justeres. Dette gør det muligt at undertrykke individuel
le advarsler, mens andre meddelelser vises.

Forskellige køretøjsprofiler
Udover den specielle navigationssoftware til store køretøjer giver særskilt skelnen mellem campingvogne og lastbiler enorme fordele. F.eks. Er visse dele af ruten ikke tilladt til rushtidstrafik eller låst for lastbiler. For at beregne den ideelle rute til dit køretøj, gemmes alle relevante data som højde, vægt, længde osv. Og indgår i ruteberegningen.

Advarsler og advarsler
Advarsler advarsel DNX451RVS med en gul stang. Advarsler udstedes f.eks. For stramme bøjninger, tværsforstyrrede sektioner, risiko for jordkontakt, stejle skråninger eller hældninger. Forudgående advarsler annonceres også i forvejen med en grå boks på skærmens venstre kant.

Vejbane assistent & Fotorealistische gengivelse
Lane assistenten angiver den korrekte bane for større grene eller kryds. Derudover sikrer et fotorealistisk skæringsbillede en optimal orientering ved skift af baner. På grund af split-skærmtilstanden er dette orienteringshjælp også inkluderet ud over rutevisningen

 

 

 

 

Weblink - brug smartphonefunktioner på Naviceiver


Uanset om du bruger en Android-telefon eller en iPhone med iOS operativsystem, giver det platform-uafhængige system "WebLink" , kan man hente udvalgte apps og funktioner direkte på skærmen af ​​deres moniceiver! Til dette brug henter man den gratis relevante App "WebLink til KENWOOD" , som kun venter på at blive hentet og installeret på din smartphone. Så snart smartphone er forbundet til Moniceiver via USB, kan forskellige tjenester som Youtube, Yelp, Media Player eller en vejrudsigt startes via startskærmen i WebLink-appen. Disse tjenester kører uden at hente yderligere apps til at installere på smartphone, men virker direkte via WebLink portal på Moniceiver. Derudover kan den velkendte navigationsapp "Waze" styres via WebLink. Denne app lanceres direkte på smartphone og kræver derfor, at den tilsvarende app også er installeret på smartphone. "Waze" navigation appén imponerer med sin særligt præcise trafikoplysninger, der holdes ajour via feedback fra et Waze bruger samfund, uden du foretager dig noget. Hertil kommer at appén tilbyder en masse interessante ekstra funktioner ,såsom muligheden for levende sporing eller rejsetid prognoser på forskellige tidspunkter af dagen.

* Den downloadede tilgængelig i AppStore app "WebLink til KENWOOD" skal og vil blive installeret på din smartphone.

 

High Resolution lyd
Den nuværende Kenwood Navitainer er i stand til at Hi-Res lydfiler med en opløsning op til 192kHz / 24bit. Sådanne filer indeholder meget mere information i forhold til en standard cd-optagelse på 44,1 kHz / 16bit. Denne yderligere information og det betydeligt udvidede frekvensområde giver en fascinerende lydkvalitet og en utrolig akustisk følelse af plads, når du lytter til en hi-res-lydfil.

 

 

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

 

                                                                            Spotify Control

Kenwoods "Spotify Control" giver dig mulighed for at styre alle de væsentlige Spotify-funktioner på radioen. Det giver dig mulighed for at rulle gennem Spotify-spillelisterne, albummerne, titlerne og kunstnerne eller søge efter genrer og andre oplysninger. Hvis Spotify allerede er installeret på din smartphone, vil iPhone- eller Android-mobiltelefonen forbundet til Kenwood-radioen via Bluetooth, startes Spotify-appen på din smartphone.

 

 

DSP med digital tidskorrektion
Kenwood Moniceivers alsidige, digitale lydfunktioner hjælper perfekt til at implementere den strålende lyd fra 24-bit D / A-konverteren, selv under vanskelige akustiske forhold i bilen. Ud over en 13-bånds equalizer eller en digital aktiv crossover, kan funktioner som "Stage EQ" hjælpe med at gøre musikafspilning i bilen så realistisk og ægte som muligt. Derudover tillader den digitale lydprocessor en tidskorrektion til den tidige musikafspilning og kan indstilles individuelt for hver kanal.

 

 

 

Nem parring og talestyring
Takket være "Easy Pairing" -rutinen er første gangs parring af en smartphone til både iPhone og Android helt problemfri og begynder først en gang via USB-kabel. Når denne proces er afsluttet, bliver smartphone tilføjet til parringslisten, og automatisk forbundet til Moniceiver. Stemmekontroll sytemerne fra mange nuværende smartphones, som kan bruges sammen med Kenwood Moniceivern, hvilket er særligt praktisk. Det tilsvarende menupunkt på Kenwood-enheden aktiverer stemmekontrollen på smartphoneen og accepterer stemmekommandoer.

 

Justerbar synsvinkel
Det responsive 6,8 'high gloss touchpanel har en diagonal skærm på 17,3 cm og viser et særligt klart billed i høj kontrast. For at sikre optimal læsbarhed, selv i stærkt solskin eller vanskelige installationsvinkler, kan skærmens kontrast og lysstyrkefordeling indstilles i fem niveauer i henhold til synsvinklen. Således er menuerne på skærmen altid præsenteret med en særlig rig sort og god kontrast.

 

 

                                                                                

                                                                                 Dashcam link
Dashcam Link-funktionen forbinder Kenwood DRV-N520 Drive Recorder med Moniceiver. Ikke kun kan Dashcam-billedet vises på Moniceiver, men også hele styringen af de enkelte funktioner kan udføres via multimedieskærmens berøringsskærm. Også advarsler, der angiver farlige situationer, der blev registreret af de integrerede driverassistentsystemer, vises tydeligt synlige på Navitainer-skærmen. I designet af Dashcam selv har man fravalgt egen monitor, således enheden er særdeles kompagt og førerens synsfelt maksimeres.