Danmark

DMX5020DABS
 • DMX5020DABS

Yderligere Billeder

DMX5020DABS

Digital Media AV Receiver with Enhanced Wired Smartphone Connections, Bluetooth & Digital Radio DAB+.

 • Indbygget DAB+ tuner
 • Equalizer
 • Tilpasning tid
 • Digital Sound Processor (DSP)
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • Virker med Apple CarPlay
 • Android Auto indbygget
 • Android USB Mirroring
 • Parkerings assistance / parkeringsfelt
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

6.8" WVGA Capacitive Touch skærm - Hvide taster belysning
Apple CarPlay® & Android Auto™ klar
Android USB Mirroring Ready
Built-in DAB+ Tuner & Bluetooth module
Bluetooth trådløs musik browser
2 Preouts + subwoofer(mono) (2,0V)
13 Band EQ - DSP - DTA indbygget
AV-in eller bakkamera (valgbart) / AV-out
Bakkamera input med indbygget parklerings guidelines
Kort chassis for nemmere installation

 

Kenwood DMX5020DABS til super atraktiv pris

Kenwood DMX5020DABS brillierer ikke kun med DAB+, så her er der tale om helt nye standarder indenfor underholdning. Et sandt mesterstykke i design og funktionaltet med Apple Carplay & Android Auto!

Når du vælger en DMX serie er det fordi du ikke har brug for DVD/CD løsning, men fokusere avanceret media uden kompromisser! 

Spotify direkte app adgang er nyt på alle 2020 modeller.

Bluetooth delen er opgraderet som de store modeller med sostifiseret teknikmed HEP 1.6 protokol, der giver dig 100% bedre stemmekvalitet. Yderligere har man anvendt AVCRP1.5 protokol hvorved man får mulighed for musikbrowsing helt ned i artist niveau via  musikstreaming. Via en eksisterende dataforbindelse til internettet på din smartphone, får du adgang til det forskellige web-indhold som f.eks. gratis 

Lyddelen er optimeret med en ny lækker 24 bit DAC converter med en 13 bånds equalizer, 2 stk. 2.0 volt preouts og high resolution audio. Alle enheder har nu FLAC codec installeret, det vil sige når du afspiller din komprimerede MP3 musik fil, udpakkes denne så at sige og gengives istedet i 100% forbedret kvalitet, vi siger næsten CD kvalitet. 

Enheden har parkeringsfelt indbygget, så uanset hvilket kamera man anvender, så kan man justere sit kamera 100% for sikker parkering.

 

 

Kapacitiv touch-panel
Moniceiver DMX5020DABS bruger et glas klart, fingeraftryksbeskyttet frontpanel med en underliggende kapacitiv sensor i stedet for en konventionel diasvisning. Dette reagerer på lette fingerspidser og udfører straks de relevante kommandoer. Således viser den kapacitive skærm billederne, der vises på 6,8 "-skærmen på en særlig klar og høj kontrast måde og garanterer en meget præcis berøringsskærmstyring.

 

Digital radio DAB + med problemfri blanding


DAB + -tuneren modtager det store udvalg af digitalt udsendte programmer, selv ved høje hastigheder, fri for støj, revner og niveausvingninger - og ikke kun i Tyskland, fordi DAB-programmer nu er tilgængelige i mange andre europæiske lande. Alle tilgængelige DAB-stationer kan vælges direkte fra en liste, der vises på radiodisplayet. Og når der ikke er noget tilstrækkeligt stærkt DAB-sendesignal tilgængeligt, skifter tuneren automatisk til den rigtige FM-frekvens uden hørbar afbrydelse. Seamless blanding er en intelligent databuffer, sikrer problemfri krydsning uden forstyrrende niveau og tidsforskydninger.

 

 

Apple carplay er den elegante løsning til problemfri integration af en iPhone (fra iPhone Generation 5 og iOS 7.1-) til enkompatibel Kenwood moniceivers. CarPlay konceptet giver meget mere end bare muligheden for at bruge musikafspilleren og telefonfunktionen på iPhone. Med CarPlay valgte applikationer fra iPhone kan du se på den store touchscreen-skærm af den kompatible Kenwood-modtager og betjenes via store berøringsskærmknapper. Den velkendte fra knappen iPhone "Hjem" kan findes på brugerfladen af ​​carplay menuer og udfører alt sædvanlig måde fra enhver undermenu tilbage til startskærmen. Et langt tryk på Home-knappen starter voice control via Siri som anden operativ variant af CarPlay. For eksempel kan du starte opkald, søge efter musik og diktere eller læse højt beskeder. Navigeringsfunktionen på iPhone via "Apple Maps" er også mulig. Også her kan destinationer nemt søges og vælges af talestyring. Alt du behøver for at tilslutte iPhone er det sædvanlige Lyn USB-kabel til tilslutning af opdaterede iPhones. En manuel start af carplay funktion er ikke nødvendig - så snart iPhone er sluttet til din kompatible Kenwood receiver, skifter den automatisk til carplay mode og den carplay interface på Multimedia Player startes. Så snart nye apps er frigivet til brug sammen med CarPlay, kan de også vises på displayet af moniceiveren i bilen.

 

 

 

Brugere af Android-baserede smartphones kan tage deres sædvanlige smartphone miljø takket være den er udviklet af Google "Android Auto" komfortabel med bilen. Brugergrænsefladen i Android Auto er designet til en særlig enkel og intuitiv betjening, som et alternativ til kontrol via de generøst mellemstore touch knapper mange af de programmer fra Android bil til rådighed, kan også være komfortable og tag hjulet drives af stemmestyring uden hænder , Så jagten på en telefonkontakt og starte et opkald er endda muligt at bruge en hvilken som helst tast på Moniceiver eller smartphone. Evnen til at diktere og skrivebeskyttelsesfunktionen til SMS udfylder de komfortable kommunikationsfunktioner i Android Auto. Ud over at få adgang til deres egen musik bibliotek af de tilsluttede smartphones også ved hjælp af streaming-tjenesten "Google Play Music" er mulig. For at navigere i gennemprøvede "Google Maps" anvendes i Android Auto for at bruge og giver nøjagtige, voice-guided rute vejledning, herunder integration af aktuelle trafikdata, klar sporing og mange andre ekstra funktioner. Ud over de grundlæggende applikationer
Mange andre apps er kompatible med Android Auto og kan udvide funktionaliteten til messaging-tjenester, internetradio-tjenester eller andre kompatible apps. Android Auto er til brug med Android smartphones med OS 5.0 (Lollipop), tilslutning af smartphone via et USB-kabel, via hvilken telefonen også vil blive opkrævet under drift.

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

DSP med digital tidskorrektion
Kenwood Moniceivers alsidige, digitale lydfunktioner hjælper perfekt til at implementere den strålende lyd fra 24-bit D / A-konverteren, selv under vanskelige akustiske forhold i bilen. Ud over en 13-bånds equalizer eller en digital aktiv crossover, kan funktioner som "Stage EQ" hjælpe med at gøre musikafspilning i bilen så realistisk og ægte som muligt. Derudover tillader den digitale lydprocessor en tidskorrektion til den tidige musikafspilning og kan indstilles individuelt for hver kanal.