Danmark

KMM-BT309
 • KMM-BT309
 • KMM-BT309

Yderligere Billeder

KMM-BT309

Digital mediemodtager med Bluetooth-teknologi til håndfri telefonopkald og musikstreaming.

 • Aftageligt frontpanel
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • Dual telefon tilslutning
 • Variabel farvebelysning
 • KENWOOD Remote App klar
 • KENWOOD Musik Mix Support
 • Easy 3-bånds EQ mode
 • Digital Sound Processor (DSP) indbygget
 • Tilpasning tid
 • Bluetooth unit built-in
 • Højttaler størrelses kontrol
 • Uden CD drev
 • Frontindgang USB & AUX
 • Short body
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

Bluetooth-teknologi til håndfri opkald og musikstreaming.
Dual mobil tilslutning skifter automatisk mellem de 2 parrede telefoner til indgående opkald.
Nyd lydstreaming blot ved at skifte mellem 5 tilsluttede BT-enheder med Music Mix.
Brug din smartphone som en trådløs fjernbetjening med KENWOOD Remote-appen.
MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC musikfil afspilning.
Digital lydprocessor, Time Alignment & 13-Band EQ for optimal lydjustering.
3 high power (2,5V) RCA preouts to connect multiple power amplifiers.
Bred 1,5-linjers LCD-skærm med høj kontrast, bred betragtningsvinkel og baggrundsbelysning i variabel farve.
Menusprog på engelsk (standard), russisk, spansk, fransk eller tysk.
Kort krop (100 mm) for nem installation

 

Digital radio DAB + med problemfri blanding


DAB + -tuneren modtager det store udvalg af digitalt udsendte programmer, selv ved høje hastigheder, fri for støj, revner og niveausvingninger - og ikke kun i Tyskland, fordi DAB-programmer nu er tilgængelige i mange andre europæiske lande. Alle tilgængelige DAB-stationer kan vælges direkte fra en liste, der vises på radiodisplayet. Og når der ikke er noget tilstrækkeligt stærkt DAB-sendesignal tilgængeligt, skifter tuneren automatisk til den rigtige FM-frekvens uden hørbar afbrydelse. Seamless blanding er en intelligent databuffer, sikrer problemfri krydsning uden forstyrrende niveau og tidsforskydninger.

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

 

DSP med digital tidskorrektion

Med DSP kan lyden i bilen forbedres på mange måder. Equalizeren med 13 bånd gør det muligt at kompensere for eksempelvis køretøjsspecifikke toppe eller dyk i frekvensgangen, og sikrer dermed et harmonisk lydmønster. Den digitale runtime-korrektion gør det muligt at kompensere for højttalerpositionens indflydelse på det akustiske rumbillede. KDC-BT960DAB kan nemt udvides med kraftige forstærkere via de tre 5V forforstærkerudgange til at drive subwoofere og højttalere.

 

 

 

Nem parring og talestyring
Takket være "Easy Pairing" -rutinen er første gangs parring af en smartphone til både iPhone og Android helt problemfri og begynder først en gang via USB-kabel. Når denne proces er afsluttet, bliver smartphone tilføjet til parringslisten, og automatisk forbundet til Moniceiver. Stemmekontroll sytemerne fra mange nuværende smartphones, som kan bruges sammen med Kenwood Moniceivern, hvilket er særligt praktisk. Det tilsvarende menupunkt på Kenwood-enheden aktiverer stemmekontrollen på smartphoneen og accepterer stemmekommandoer.

 

Fjernbetjent app

Den Kenwood fjernbetjening app forvandler kompatibel Android og Apple-smartphones omfattende fjernbetjening til alleKenwood Bluetooth autoradio. Appen styres via de store berørings knapper eller stemmestyring for grundlæggende kommandoer såsom pause eller titelhopp. Og endnu mere omfattende equalizer-indstillinger eller runtime-korrektion kan foretages via appen på smartphonen. Denne Kenwood fjernbetjening app til rådighed gratis fra Google Play porte og App Store.

 

                                                         Amazon Alexa

Med Amazon Alexa-appen kan du lytte til musik, kontrollere den aktuelle trafiksituation, oprette indkøbslister, få de seneste nyheder og meget mere. Jo mere du bruger Alexa, desto bedre tilpasses systemet til din stemme og dine personlige præferencer. For at bruge Amazon Alexa skal appen kun installeres på smartphonen, og der skal etableres en Bluetooth-forbindelse.