Danmark

DPX-7200DAB
 • DPX-7200DAB
 • DPX-7200DAB
 • DPX-7200DAB
 • DPX-7200DAB

Yderligere Billeder

DPX-7200DAB

CD/USB Receiver with Bluetooth & Digital Radio DAB+ built-in, Spotify & Amazon Alexa ready

 • Indbygget DAB+ tuner
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • Dual telefon tilslutning
 • Variabel farvebelysning
 • KENWOOD Remote App klar
 • KENWOOD Musik Mix Support
 • Amazon Alexa ready
 • Indbygget equalizer
 • Digital Sound Processor (DSP) indbygget
 • Tilpasning tid
 • Bluetooth unit built-in
 • Højttaler størrelses kontrol
 • Frontindgang USB & AUX
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

DAB+ Digital radio tuner indbygget
Bluetooth håndfri & lyd streaming indbygget
MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC afspiller
DSP, DTA & 13-bånds EQ indbygget
KENWOOD App fjernbetjening
Amazon Alexa klar
3 Tekst Linjer (8/13/8) Bredt LCD Display
Variabel farve belysning
English/Russian/Spanish/Frenh&German GUI language
3 RCA (front/rear/sub) Preouts (2,5V)

Kenwoods nye 2 Din Radio modtagerl DPX-7200DAB brillierer ikke kun med DAB+, men med avanceret Bluetooth teknologi forenet i et unit design med et overflødighedshorn af funktioner. Denne enhed giver et væld af biler en flottere finish, med en radio som matcher en fabriksmonteret standard, fremfor en 1 Din radio.

Bluetooth delen er opgraderet som de store modeller med sostifiseret teknik. Tilkobling af 2 telefoner samtidig er en ny lækker detalje samt HEP 1.6 protokol, der giver dig 100% bedre stemmekvalitet. Yderligere har man anvendt AVCRP1.5 protokol, hvorved man får mulighed for musikbrowsing helt ned i artist niveau via musikstreaming.

 

Digital radio DAB + med problemfri blanding


DAB + -tuneren modtager det store udvalg af digitalt udsendte programmer, selv ved høje hastigheder, fri for støj, revner og niveausvingninger - og ikke kun i Tyskland, fordi DAB-programmer nu er tilgængelige i mange andre europæiske lande. Alle tilgængelige DAB-stationer kan vælges direkte fra en liste, der vises på radiodisplayet. Og når der ikke er noget tilstrækkeligt stærkt DAB-sendesignal tilgængeligt, skifter tuneren automatisk til den rigtige FM-frekvens uden hørbar afbrydelse. Seamless blanding er en intelligent databuffer, sikrer problemfri krydsning uden forstyrrende niveau og tidsforskydninger.

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

 

                                                                            Spotify Control

Kenwoods "Spotify Control" giver dig mulighed for at styre alle de væsentlige Spotify-funktioner på radioen. Det giver dig mulighed for at rulle gennem Spotify-spillelisterne, albummerne, titlerne og kunstnerne eller søge efter genrer og andre oplysninger. Hvis Spotify allerede er installeret på din smartphone, vil iPhone- eller Android-mobiltelefonen forbundet til Kenwood-radioen via Bluetooth, startes Spotify-appen på din smartphone.

 

 

DSP med digital tidskorrektion
Kenwood Moniceivers alsidige, digitale lydfunktioner hjælper perfekt til at implementere den strålende lyd fra 24-bit D / A-konverteren, selv under vanskelige akustiske forhold i bilen. Ud over en 13-bånds equalizer eller en digital aktiv crossover, kan funktioner som "Stage EQ" hjælpe med at gøre musikafspilning i bilen så realistisk og ægte som muligt. Derudover tillader den digitale lydprocessor en tidskorrektion til den tidige musikafspilning og kan indstilles individuelt for hver kanal.

 

 

 

Nem parring og talestyring
Takket være "Easy Pairing" -rutinen er første gangs parring af en smartphone til både iPhone og Android helt problemfri og begynder først en gang via USB-kabel. Når denne proces er afsluttet, bliver smartphone tilføjet til parringslisten, og automatisk forbundet til Moniceiver. Stemmekontroll sytemerne fra mange nuværende smartphones, som kan bruges sammen med Kenwood Moniceivern, hvilket er særligt praktisk. Det tilsvarende menupunkt på Kenwood-enheden aktiverer stemmekontrollen på smartphoneen og accepterer stemmekommandoer.

 

Fjernbetjent app

Den Kenwood fjernbetjening app forvandler kompatibel Android og Apple-smartphones omfattende fjernbetjening til alleKenwood Bluetooth autoradio. Appen styres via de store berørings knapper eller stemmestyring for grundlæggende kommandoer såsom pause eller titelhopp. Og endnu mere omfattende equalizer-indstillinger eller runtime-korrektion kan foretages via appen på smartphonen. Denne Kenwood fjernbetjening app til rådighed gratis fra Google Play porte og App Store.

Kenwoods nye 2 Din Radio modtagerl KDCDPX-5100BT med avanceret Blutooth teknologi forenet i et unit design med et overflødighedshorn af funktioner. Denne enhed giver et væld af biler en flottere finish med en radio, som matcher en fabriksmonteret standard, fremfor en 1 Din radio.

Bluetooth delen er opgraderet som de store modeller med sostifiseret teknik. Tilkobling af 2 telefoner samtidig er en ny lækker detalje samt HEP 1.6 protokol, der giver dig 100% bedre stemmekvalitet. Yderligere har man anvendt AVCRP1.5 protokol, hvorved man får mulighed for musikbrowsing helt ned i artist niveau via musikstreaming.